Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+ blue-ocean

logo
Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+
Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+ Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+ Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+ Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+

Ortovox Avalanche Rescue Kit 3+ blue-ocean

Art nr: RT29751-537

Beperkte voorraad
  • 299,- incl BTW
  • in mijn mandje
  • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

ALLES BIJ ELKAAR: VOOR VEELEISENDE GEBRUIKERS

Alle topproducten van Ortovox gebundeld in 1 handige set. De 3+ lawinebieper, de "BEAST" lawineschop en de 240 PFA peilstok. Het meegeleverde Safety Academy Guide Book legt je van naaldje tot draadje uit hoe je te werk moet gaan én hoe je kan voorkomen dat je al die kennis ooit moet gebruiken.

ORTOVOX 3+
Met de 3+ ben jij de baas! De gepatenteerde Smart-Antenna-Technology ™ met zijn intelligente positiebepaling schakelt automatisch over naar de beste antenne. Zo word je makkelijker gevonden. Ook op gebied van het zoeken zijn er geen compromissen gemaakt. De 3+ is uitgerust met alle moderne gebruiksgemakken die bij een toestel met 3 antennes horen. Het verlichtte display toont je in real-time de richting, afstand en aantal slachtoffers. Zo kan je zonder te moeten twijfelen aan de zoektocht beginnen. Eenmaal gevonden, kan je een slachtoffer ook van het display verwijderen. Ten slotte is er ook aan de toekomst gedacht: de 3+ kan worden geüpdatet worden met nieuwe softwaren.

BEAST SCHOP
De beste prestaties in alle sneeuwtypes: deze nieuwe schop is nog compacter en functioneler. Hij is makkelijk mee te nemen in de Ortovox rugzak. Het handvat is voorzien van een laagje rubber voor gebruiksgemak en is ergonomisch voor zowel links- als rechtshandiggebruik.

ALU 240 LIGHT
Lichtgewicht, snel en veilig: de ALU 240 Light is de peilstok voor alle gewichtsbewuste wintersportenthousiastelingen. Met slechts 235 gram is hij ongelofelijk licht en in een paar seconden klaar om te gebruiken. Dankzij het quick-lock systeem kan je hem dus ook weer makkelijk opbergen in je rugzak.
Zoals met alle peilstokken van Ortovox is deze 240cm lange peilstok voorzien van dieptemarkeringen per meter.

VISUELE INFORMATIE
Dankzij de handige dieptemarkeringen heb je altijd snel en duidelijke info over de diepte van het slachtoffer. Zo kan je belangrijke tijd uitsparen bij het graven.