Gesloten: van Za 08/06 tem Di 11/06 

Garantie & Retour

Retourneren

Wij geloven in u als klant. Hierdoor geven wij u ook 30 dagen ipv 14 dagen retourrecht! Want u bent het waard.

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 9,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via , en vervolgens het retourformulier gebruiken (download retour formulier). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mits een uitzondering niet van toepassing zou zijn.

Uitzonderingen retourneren

  • Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is (de Verkoper behoudt zich het recht voor om de Koper aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten door de Koper dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen) (bv. door effectief gebruik van het (ski)materiaal)
  • Computersoftware die geactiveerd is of waarvan de verzegeling verbroken is.
  • Apparaten die online geregistreerd zijn bij de fabrikant

Bij twijfel, stel dan eerst uw vraag aan ons

Garantie

Krachtens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen heeft de consument wettelijke rechten. Elk artikel is onderworpen aan de wettelijke garantie vanaf de datum van aankoop door (desgevallend levering aan) de eerste eigenaar. Elke commerciële garantie laat deze rechten onverminderd.
De garantie is niet overdraagbaar.
Om een beroep te doen op de garantie, moet de klant het aankoopbewijs kunnen voorleggen.