Gesloten: op Za 20/07 
Onze visie

Winkelen is een belevenis: 'there's no room like a showroom'.

Dé Specialist


Niet zomaar een ‘winkel’, wel een Atomic-speciaalzaak!
Als specialist hebben we van het merk Atomic niet enkel enkele modellen maar proberen we in de breedte het hele gamma te volgen. Dit voor zowel de ski's, de schoenen alsook helmen, brillen en protectoren. Natuurlijk zal er bij aankoop van een skischoen vertrokken worden vanuit een voet analyse om zo tot een goede bootfitting te komen. Of het nu gaat om piste of off-piste ski, wij kunnen u advies geven voor de juiste Atomic ski. Onze medewerkers geven u een correcte en deskundige uitleg en advies bij uw aankoop.
Eenmaal uw beslissing genomen stopt het niet voor hen. We staan altijd klaar om uw materiaal verder aan te passen naar uw wensen.

Info & advies


'Niet duurder. Wel beter!': u krijgt bij ons de beste begeleiding voor uw aankoop, ons materiaal is steeds op vooraad en (in de mate van het mogelijke) voorbereid. U krijgt dus een skiklare ski, ook na de aankoop kan bij ons genieten van de beste naservice en onderhoud bij al uw mogelijke problemen en kan u nog een persoonlijke uitleg krijgen.

Service


Kortom bij WayPoint ligt de klemtoon op service en ondersteuning, gecombineerd met een sterke prijs. Zowel voor de uitleg bij de aankoop alsook ondersteuning bij gebruik. Verder combineren we dit door steeds een zeer uitgebreide voorraad van ons assortiment liggen te hebben.

Click & Collect


Bestel je gewenste producten online en komt ze afhalen in de winkel. Dit kan makkelijk door de transportmogelijkheid 'ophalen' aan te duiden in het checkout-formulier. Let wel, best wacht je even onze bevestiging af dat de producten klaar liggen om opgehaald te worden. Zo krijg je nog de kans om extra vragen te stellen of nog eens te bekijken.