Ortovox Zoom+ blue-ocean

logo
Ortovox Zoom+ blue-ocean

Ortovox Zoom+ blue-ocean

Art nr: RT11390-537

Beperkte voorraad
  • 199,95 -10%
  • 179,- incl BTW
  • in mijn mandje
  • Keurmerk webwinkelBewust Belgisch kopen

Design ontmoet functionaliteit. De nieuwe ZOOM staat voor de laatste technologische ontwikkelingen in een intuïtief, hedendaags design.

De ZOOM+ combineert een eenvoudige bediening met moderne technologie en een geavanceerd ontwerp. Met slechts 2 knoppen, focust de ZOOM+ zich op het gebruiksgemak. Afstanden, richtingsaanduidingen en informatie over verschillende lawineslachtoffers zullen je zo snel mogelijk naar het betrokken gebied sturen. De gepatenteerde Smart-Antenna-Technology ™ met zijn intelligente positiebepaling schakelt automatisch over naar de beste antenne. Zo word je makkelijker gevonden. Ook op gebied van het zoeken zijn er geen compromissen gemaakt.

WORDT SNELLER GEVONDEN!

SMART-ANTENNA-TECHNOLOGY
Wordt sneller gevonden met de ZOOM+! Het toestel kiest automatisch welke antenne er het best gebruikt kan worden. Het resultaat:  Bijna een verdubbeling van het bereik.

SECUNDAIRE LAWINE MODUS
Een bewegingssensor in de ZOOM+ let op de mogelijkheid voor een nieuwe lawine. Deze schakelt automatisch om, zodat de mensen die de slachtoffers aan het zoeken zijn, ook gevonden kunnen worden in geval van een nieuwe lawine.

RECCO REFLECTOR
Voor maximum bescherming is de ZOOM+ ook voorzien van een Recco reflecor. Recco helpt professionele reddingswerkers om sneller slachtoffers te vinden. Deze technologie wordt gebruikt in meer dan 700 skigebieden wereldwijd.

ZOEK EENVOUDIGER, INTUITIEF DESIGN
De ZOOM+ verkeerd gebruiken is haast onmogelijk. Eenmaal het toestel is aangezet, kan de gebruiken switchen tussen zoeken of een signaal uitsturen. Verdere instructies worden dan weergegeven op het grote LED-scherm. Een zachte rand van rubber rondom het toestel zorgt voor goede grip en extra bescherming.

VISUEEL EN AKOESTISCH ZOEKEN
De ZOOM+ zorgt dat de aandacht ligt bij het grote scherm van het toestel. LED's worden gebruikt om de afstand tot het slachtoffer weer te geven. De richting wordt aangeduid dood pijltjes. Deze visuele hulpmiddelen worden ondersteund door audiosignalen. Hoge, snelle piepjes maken duidelijk dat je korter bij het slachtoffer komt.