Gesloten: op Za 24/02 

Testers gezocht: Atomic Revent+ helm met Revent L FDL bril

29 November 2017


Atomic Revent helm en bril

 

Je skihelm moet klaar zijn voor alles. Of je nu valt op de piste of met je hoofd tegen de skilift botst. Je kan niet meer zonder een goede skihelm. De Revent+ reeks van Atomic beantwoord zeker aan de gestelde vereisten. En een goede skibril mag natuurlijk ook niet ontbreken om in alle weersomstandigheden goed zicht en dieptezicht te hebben.

Atomic Revent+ (AMD/LF) helm en Revent L FDL (stereo) bril

Een volledig niew ontwerp voor zowel de all-mount Revent+ skihelmen en een nieuw revolutionair systeem bij de Revent L FDL skibrillen.
Deze helmen voldoen bijna aan standaarden voor motorhelmen.
De brillen bieden met hun FDL (Fusion Double Lens) een perfect zicht in zowat alle omstandigheden. Deze dubbele lens is samen gelamineerd zonder tussenliggende luchtlaag wat een beter en scherper zicht opleverd.

Wil jij dit testen?

Wij zoeken 3 testers met een hart voor skiën. Laat ons weten waarom je graag zo een skihelm met bijhorende skibril zou testen en in welke kleur. Wat we van jou verwachten is om de producten te beoordelen in een kort verslag, met een vijftal foto's van jou met de helm in gebruik en aan de hand van een score. De geteste helm en/of bril kan je vervolgens aankopen aan een korting van 45%. Mooie deal, niet?

Ben je nog geen tester?

Meldt je aan via ons tester inschrijfformulier (enkel nodig indien je dit voorheen nog nooit gedaan had en dus nog niet op onze lijst staat). Ingeschreven testers houden wij ook op de hoogte van producten die we laten testen. We lanceren van het begin van het skiseizoen regelmatig een nieuwe oproep.

Plaats een reactie