WaypointSKI testers gezocht

skier

 

Bij Waypoint werken we met kwalitatief materiaal, en de keuze van onze producten is dan ook zeer belangrijk.

We willen niet zomaar een leuke ski shop zijn, maar eentje met een duidelijke missie en visie: Waypoint staat voor kennis van zaken, goede service en ondersteuning en kwaliteitsmateriaal.

Waar we erg veel belang aan hechten is aan het geven van het correcte advies over onze producten. Zo kunnen we jou adviseren voor het juiste materiaal waarmee je het meeste plezier kan beleven.

Om het geven van advies te verbeteren willen we graag beroep doen op jou ervaringen over onze producten. Denk je dat jou bevinding de doorslag kan geven voor zowel jezelf als ook voor een andere geïnteresseerde? Geef je dan op als WaypointSKI tester. Je kan een product testen en het vervolgens aan zeer gunstige voorwaarden aankopen.

De producten kunnen afkomstig zijn uit ons volledige aanbod, gaande van skibrillen tot ski's, en alles daartussen. Regelmatig worden er op onze blog persoonlijke test-verslagen en foto’s toegevoegd van testers. Over elk product wordt een review geschreven waarbij de Waypoint tester laat zien hoe het product werkt en zijn/haar ervaring deelt.

Je kan de testverslagen hier vinden.

Daarom zijn we steeds op zoek naar gedreven personen die het zien zitten om een product uit te testen.

Wat wordt er van je verwacht als WaypointSKI tester?

Gedurende 2 weken krijg je de kans om een product uit te testen. Na deze testperiode verwachten wij van jullie:

  • 5 leuke foto’s van hoe jij het product gebruikt (geen paniek je moet geen professionele fotograaf zijn)
  • een korte reviewtekst op onze website
  • een korte reviewtekst voor onze Blog

Hoe bedanken we jou als WaypointSKI tester?

De Waypoint tester mag zijn testproduct na afloop aankopen aan extra gunstige voorwaarden of heeft recht op een Waypoint cadeaubon. Dit zal op voorhand besproken worden met de Waypoint tester.

Hoe kan je WaypointSKI tester worden?

Vervolledig het onderstaande formulier om je aan te melden als Waypoint tester.

Van zodra een product ter beschikking komt om te testen, selecteren we per product één of meerdere testers. Je moet dus enkel afwachten totdat we je selecteren.

Inschrijfformulier

* Dit zijn verplichte velden.